Our busy school day runs from 8.00am in the morning until 15.30pm in the afternoon as follows:

Breakfast:

08.00 - 08.20 

20 minutes  

Registration:

08.30 - 08.45 

15 minutes  

Lesson 1:

08.45 - 09.45 

60 minutes  

Lesson 2:

09.45 - 10.45 

60 minutes

Break:

10.45 - 11.10

25 minutes  

Lesson 3:

11.10 - 12.10 

60 minutes  

Lesson 4:

12.10 - 13.45 

35 minutes

 Lunch:

12.10 - 12.45 (4A)

13.10 - 13.45 (4c)

35 minutes

Lesson 5:

13.45 - 14.45 

60 minutes

Enrichment:

15.00 - 16.00

60 minutes

 

© Copyright 2018–2019 CHS South. All rights reserved.

School & College Websites by Schudio.com Schudio